Skip to main content

We hebben allemaal een bepaald beeld bij wat aantrekkelijk is. Maar vrouwen denken en ervaren dingen anders dan mannen. Wat je draagt en hoe je je gedraagt, de manier waarop je spreekt en met anderen omgaat, en je persoonlijke interesses spelen allemaal een belangrijke rol bij je aantrekkingskracht op vrouwen. Dit vinden vrouwen aantrekkelijk aan een man.

Wat vrouwen aantrekkelijk vinden in een man

Er zijn veel dingen die vrouwen aantrekkelijk vinden in een man. Enkele daarvan zijn een goed gevoel voor humor, intelligent zijn, romantisch zijn, en een goede luisteraar zijn. Vrouwen waarderen het ook als mannen moeite doen om hen en hun behoeften te begrijpen. Gevoelig en attent zijn is voor de meeste vrouwen een grote turn on. Iets anders wat vrouwen aantrekkelijk vinden in mannen is als ze zelfverzekerd zijn en weten wie ze zijn. En tenslotte vinden vrouwen het heerlijk als mannen goed voor zichzelf zorgen en in vorm blijven. Een sixpack is natuurlijk qua uiterlijk de kers op de taart. Dat klinkt misschien als een hele klus, maar gelukkig zijn al deze zaken ook goed voor jezelf.

Dit maakt een man aantrekkelijk voor vrouwen qua uiterlijk

Er zijn een paar dingen die alle mannen kunnen doen om zichzelf aantrekkelijker te maken. Enkele van die dingen zijn zich goed kleden, goed verzorgd zijn, en een goed gevoel voor stijl hebben. Iets anders wat alle mannen kunnen doen is een positieve instelling hebben en vriendelijk en uitgaand zijn. En tenslotte: blijf in vorm en zorg voor je gezondheid. Je hoeft hiervoor niet dagelijks naar de gym, je kunt ook thuis aan je lichaam werken want met een paar pull ups kom je al een heel eind.

Het belang van jezelf zijn

Als het op aantrekkingskracht aankomt, is het belangrijk om jezelf te zijn. Als je iemand probeert te zijn die je niet bent, zul je er uiteindelijk beide achter komen, en is de chemie voorbij.

Jezelf zijn betekent eerlijk en authentiek zijn. Het betekent je op je gemak voelen in je eigen huid, en niet proberen iemand te zijn die je niet bent. Het betekent ook jezelf accepteren om wie je bent, inclusief je onvolkomenheden.

Als je niet zeker weet wie je bent, of wat je in een relatie wilt, neem dan de tijd om dat uit te zoeken voor je je te veel met iemand anders inlaat. En ga je er helemaal voor, dan kan ze je niet weerstaan.

Hoe je een geweldige eerste indruk maakt

Een van de beste manieren om een goede eerste indruk te maken is door interessant te zijn. Wees nieuwsgierig en stel vragen over de haar. Zoek uit waar ze in geïnteresseerd is, en praat over die dingen. Deel je eigen interesses en verhalen, en laat haar zien dat je geïnteresseerd bent. Dit maakt een man woest aantrekkelijk voor vrouwen.

Verder is aantrekkingskracht natuurlijk heel persoonlijk, maar over het algemeen houden vrouwen van een verzorgd gezicht en een matige hoeveelheid gezichtshaar.

Verder vinden vrouwen vriendelijke mannen aantrekkelijk. Dit betekent niet dat je al je principes of waarden moet opofferen om aardig te zijn, maar verplaats je van tijd tot tijd in de schoenen van andere mensen.