Skip to main content

Het lijkt wel een rage aan het worden. Bekende Nederlanders die worden beroofd van hun dure horloges. Zo was deze week Ali B aan de beurt. Hij is opgewacht bij zijn huis In Almere en beroofd van zijn Platina Rolex. gelukkig zijn zowel Ali B als zijn chauffeur ongedeerd gebleven. de beroving vond plaats onder bedreiging van een wapen.

Reactie van Ali B

Zelf reageerd Ali B redelijk kalm op de gebeurtenis. “Mensen wilden wat hebben, ik heb dat gegeven. Het gaat goed, en ik hoop dat ze de daders pakken”. Verder zegt ie over de beroving: “Hoe eerder je geeft wat ze willen hebben, hoe eerder je er van af bent”. Ali zegt verder geen verklaring af te geven aan de pers en de politie gewoon zijn werk te laten doen.

Prijs Platina Rolex

De exacte prijs van de Platina Rolex van Ali B is niet bekend. Naar verluid moet het horloge echter meer dan een ton kosten. Wat de exacte prijs ook is, Ali B zegt zelf dat het gaat om “een duur klokje”. Het is gelukkig niet zijn enige Rolex. Toch hopen we dat hij snel zijn horloge terug krijgt en zijn investering niet kwijt is.