Skip to main content

Het is tijd voor een nieuwe tattoo. Tattoos zijn populairder dan ooit en in Nederland zijn er meer dan genoeg tattoo shops te vinden. Maar waar zitten de beste tattooshops van Nederland? We hebben ze voor je op een rij gezet. De beste tattoos komen tot stand door een proces van voorbereiding, onderzoek en selectie.

Dit zijn de allerbeste tattoo shops van Nederland

Wanneer je een tattooshop wilt kiezen, is het belangrijk om de meest essentiële zaken op een rij te zetten. Daardoor gaan je prioriteiten waarschijnlijk verschuiven en weet je precies waar je op moet letten vooraleer je daadwerkelijk een keuze maakt. Wij hebben het moeilijke werk al voor je gedaan. Dit zijn ze:

Paradox Tattoo

Paradox Tattoo in Enschede zet alleen maatwerk. Met 15 jaar aan ervaring is deze shop een begrip geworden in de tattoo scene en dat zie je meteen. Strak lijnwerk, vriendelijke service, en misschien wel het belangrijkste: unieke ontwerpen. Elke tattoo wordt hier maar 1 keer gezet en er wordt alleen op afspraak gewerkt. Iedereen krijgt dus alle nodige aandacht zonder afleiding van buitenaf. Zeker een ritje richting Enschede waard!

Schiffmacher & Veldhoen Tattooing Amsterdam

Henk Schiffmacher is waarschijnlijk een van Nederlands bekendste tatoeëerders. Zelf zet hij niet veel tattoos meer, maar in zijn shop zijn erg goede artiesten aan het werk, ieder met zijn eigen specialiteit. De prachtige inloopshop valt zeker onder de beste tattooshops van Nederland en je kunt hier dan ook zeker met een gerust hart een vette plaat laten zetten.

True Blue Tattoo Eindhoven

Bij True Blue in Eindhoven werken artiesten met uiteenlopende stijlen. Je kunt hier naartoe voor oldschool tattoos, realistisch en zelfs Japans werk. Hun Instagram pagina geeft een goede weergave van de kwaliteit die je hier kunt verwachten.

Tattoomania Apeldoorn

Tattoo Mania Apeldoorn draait al een tijdje mee. De tattoos die hier worden gezet zijn erg herkenbaar. Veel contrast en strak lijnwerk zorgen voor tattoos die een leven lang mee gaan. Je ziet hier vooral veel newschool tattoos maar ook portretten en andere stijlen. Neem eens een kijkje tussen het mooie werk van deze Nederlandse top shop.

Beste tattooshops

Bovenstaande tattooshops zijn toonaangevende partijen in de Nederlandse tattoo scene. Neem contact op met de shop naar keuze voor een idee van de wachttijd en een prijsindicatie. Lees ook onze tips over de prijs van een tattoo zodat je je budget kan bepalen en een goede keus kunt maken!