Skip to main content

Tesla’s “model pi” smartphone is gemaakt van recycleerbaar materiaal en kan je helpen geld te besparen op je maandelijkse rekeningen. Maar wanneer is de release datum? En wat zijn de specificaties van deze smartphone?

De Tesla telefoon is gemaakt van recyclebaar materiaal

De Tesla telefoon is gemaakt van recyclebaar materiaal. Dit betekent dat hij makkelijk te recyclen is als hij rijp is voor de sloop. Tesla wil hier mee aangeven milieuvriendelijk te zijn. Dit is de tweede poging van de firma om een duurzame telefoon te maken. De eerste, die de Tesla Model S heette, was van aluminium gemaakt. De nieuwe telefoon, die de Tesla Model PI heet, kan gemakkelijker gerecycled worden dan aluminium.

Hij heeft ook een heel laag energieverbruik. Tesla heeft natuurlijk ontzettend veel ervaring op het gebied van batterijen en accu’s en past deze kennis toe op deze smartphone.

Wanneer is de releasedatum en wat zijn de specificaties van deze smartphone?

Veel mensen vragen zich af wanneer de smartphone van Tesla op de markt komt. We zijn hier niet zeker van. Het is moeilijk met zekerheid te zeggen wanneer de pi smartphone zal verschijnen. Het kan zal hopelijk in de komende maanden zijn.

Specs van de Tesla Model Pi

  • De telefoon ondersteunt Starlink. De downloadsnelheid zal tot 210 megabits per seconde zijn.
  • De telefoon ondersteunt Neuralink-technologie, die informatie uit het brein leest. De ontwikkelaars verklaren dat gebruikers in geval van letsel enkele hersenfuncties kunnen vervangen met de smartphone.
  • Gebruikers kunnen de smartphone verder gebruiken om cryptocurrency te minen.
  • De Model Pi werkt samen met andere Tesla-apparaten.