Skip to main content

G-SHOCK onthult zijn Tone-On-Tone Protector Pack, met minimalistische uitvoeringen van de GA-2100- en DW-5600 modellen, waaronder de groenblauwe GA-2100PT-2A, donkergrijze GA-2100PT-8A en mosterdgele DW-5600PT- 5. Elk model is uitgerust met speciale bezel beschermers, een roestvrijstalen onderdeel dat bovenop de kast wordt vergrendeld om schade of slijtage aan de wijzerplaat te voorkomen.

De achthoekige modellen GA-2100PT-2A en GA-2100PTS-8A hebben een gestroomlijnde band van 45,4 millimeter breed. De rechthoekige DW-5600PT-5 is met 42,8 millimeter een slankere, compactere optie voor de pols. Deze reeks erft het kastontwerp en de harsband van de originele DW-5000C, uitgebracht in 1983.

Vergeleken met andere analoog-digitale uitvoeringen van de GA-2100-lijn, zijn de Tone-On-Tone-modellen vereenvoudigde uitvoeringen met essentiële functies:

  • wereldtijd in 48 steden
  • een stopwatch van 1/100 seconde
  • een afteltimer
  • vijf dagelijkse alarmen
  • Super Illuminator LED.

Kleine specificaties onderscheiden de DW-5600PT-5, met name een EL-achtergrondverlichting, een multifunctioneel alarm en een flitswaarschuwing. Elk horloge is schokbestendig en heeft een waterdichtheid van 20 bar.

Wat de algehele constructie betreft, bereiken de monochrome, mat afgewerkte kleurstellingen een relatief minimalistisch ontwerp, en elke bezelbeschermer komt qua kleur overeen met de respectievelijke kleur van de wijzerplaat. De wijzerplaat wordt beschermd door mineraal glas, terwijl met koolstofvezel versterkte fijne hars de band en kast vormt voor extreme duurzaamheid en schokbestendigheid. Voor degenen die de voorkeur geven aan de flexibiliteit van de analoog-digitale functies van de GA-2100, kun je de wijzers aanpassen voor een onbelemmerd zicht op het scherm.

Bekijk de horloges hierboven en koop het Tone-On-Tone Protector Pack op de website van G-SHOCK. Lees hier meer over de nieuwste modellen van het merk.