Skip to main content

Jia Ruan, de koning van het online geld verdienen, is een man met een vermogen waar je u tegen zegt. Maar hoe heeft hij dat toch voor elkaar gekregen? Het blijkt dat Jia Ruan een aantal slimme trucjes heeft om zijn financiële vermogen op peil te houden.

Vermogen Jia Ruan: Een neus voor zaken

Jia Ruan heeft een neus voor zaken en weet precies hoe hij geld moet verdienen op internet. Met zijn bedrijf, de Bol Masterclass, leert hij anderen hoe ze net als hij een fortuin kunnen vergaren. Maar laten we eerlijk zijn, het is Jia Ruan die het échte fortuin binnenhaalt.

Jia Ruan’s Vermogen: Een Raadsel Zoals Een Rubik’s Cube

Jia Ruan, de online ondernemer die je misschien kent van de Bol Masterclass, heeft een vermogen waarbij Bill Gates verbleekt. Oké, dat laatste is misschien niet helemaal waar, want niemand weet precies hoe rijk Jia Ruan is. Zijn financiële status is namelijk net zo raadselachtig als een Rubik’s Cube op LSD.

Maar laten we eerlijk zijn, wie heeft cijfers nodig als je al maandelijks €680.000 binnenharkt? Dat bedrag verbleekt de meeste salarissen tot ver buiten ons zonnestelsel. Maar helaas zijn er geen recente gegevens beschikbaar, dus het blijft een mysterie hoeveel geld Jia Ruan daadwerkelijk in zijn zakken heeft.

Maar wacht eens even, is dat Jia Ruan daar in een Youtube-advertentie? Jazeker, de beste man is nog steeds volop bezig en verkoopt zijn online guru-kunsten aan iedereen die het wil horen. Je kunt niet ontkennen dat hij een meester is in zijn vak, ongeacht hoeveel geld hij precies heeft. Dus blijf kijken naar die advertenties en wie weet word jij ook zo rijk als Jia Ruan. Of niet, maar dat is dan jouw probleem.

EigenschapDetail
NaamJia Ruan
GeboortelandNederland
BeroepOnline ondernemer, E-commerce expert
Bekend vanBol Masterclass
Maandomzet (2018)€680.000
Actief sinds2017
Aantal medewerkersOnbekend
Sociale media volgers (2023)41,9K
VermogenOnbekend

Een onuitputtelijke bron van inkomsten

Een van de trucjes van Jia Ruan is dat hij altijd op zoek is naar nieuwe inkomstenbronnen. Hij weet dat het internet een onuitputtelijke bron van geld is en dat er altijd wel iets nieuws te vinden is. Of het nu gaat om affiliate marketing, dropshipping of het verkopen van online cursussen, Jia Ruan weet altijd wel een manier te vinden om geld te verdienen.

Een strakke broekriem

Maar Jia Ruan is niet alleen goed in geld verdienen, hij is ook een meester in het besparen van geld. Hij houdt de broekriem strak en zorgt ervoor dat hij niet te veel geld uitgeeft. Zo woont hij bijvoorbeeld nog steeds bij zijn ouders en rijdt hij in een tweedehands auto. Ja, je leest het goed, zelfs met al dat geld rijdt hij in een tweedehands auto. Dat is pas slim omgaan met je vermogen!

Een flinke dosis humor

Maar het geheim van Jia Ruan’s succes is niet alleen zijn neus voor zaken en zijn strakke broekriem. Hij heeft ook een flinke dosis humor en weet dat lachen het beste medicijn is. Hij maakt grappige filmpjes en deelt deze op social media, wat hem nog meer volgers en fans oplevert. En hoe meer volgers en fans, hoe meer geld natuurlijk!

Lessen uit Jia Ruan’s financiële vermogen

Wat kunnen we leren van Jia Ruan’s financiële vermogen? Het is belangrijk om altijd op zoek te blijven naar nieuwe manieren om geld te verdienen. Het internet biedt een oneindige bron van inkomsten, dus wees niet bang om nieuwe kansen te ontdekken.

Vergeet ook niet om plezier te hebben en af en toe een grap te maken. Het leven draait niet alleen om geld verdienen, maar ook om plezier maken. En als je het slim aanpakt, kun je beide combineren en een vermogen opbouwen waar je u tegen zegt, net als Jia Ruan.