Skip to main content

Appels zijn erg gezond en er zitten weinig calorieën in appel. Appels kunnen het cholesterol verlagen en helpen de kans op hart- en vaatziekten te verkleinen. Ze kunnen kanker en Alzheimer helpen voorkomen, en ook helpen bij gewichtsverlies. Appels zijn een gezond tussendoortje. Appels zijn rijk aan vezels en vitamine C, wat beide heilzame voedingsstoffen zijn.

Bovendien bevatten ze weinig calorieën en geen vet of cholesterol. Al deze eigenschappen maken appels tot een geweldige voedselkeuze voor wie zijn gezondheid wil verbeteren. Maar hoeveel calorieën zitten er precies in een appel?

In 1 appel zit gemiddeld 60 Calorieën.

Waarom zou ik appels eten

Appels zijn een heel gezond voedingsmiddel. Het eten van een appel is een prima manier om de voedingsstoffen binnen te krijgen die je nodig hebt, waaronder vitamine C en vezels. Appels kunnen ook helpen bij het afvallen omdat ze weinig calorieën bevatten en geen vet of cholesterol. Het eten van appels is een goed idee voor iedereen die zijn gezondheid wil verbeteren.

Hoeveel calorieën aan appels moet ik elke dag eten

Hoeveel appels moet ik elke dag eten? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag. Het hangt af van je individuele dieetbehoeften en voorkeuren. Dat gezegd hebbende, raden de meeste deskundigen aan één appel per dag te eten. Appels zijn een gezond en voedzaam voedingsmiddel, en ze bieden een verscheidenheid aan gezondheidsvoordelen. Dus als je een gezond tussendoortje zoekt dat je gezondheid helpt verbeteren, is een appel een goede keuze.

Moet je de schil eraf schillen voor je je appel eet

Het is niet nodig de schil van een appel te schillen voor je hem eet. In feite is de schil rijk aan voedingsstoffen en bevat een verscheidenheid van heilzame stoffen. Het is ook een goede bron van vezels. Dus als je een gezond tussendoortje zoekt, is een appel met de schil de beste keus.

Voedingswaarde appel

0

Vet

14

Koolhydraten

0

Eiwitten