Skip to main content

Tijdens IFA 2022 onthulde LG twee producten voor schoenenliefhebbers. Het eerste is ShoeCase, een opbergdoos voor schoenen, en het tweede is Style ShoeCare, een kast met ingebouwde verlichting en stoomreinigingsmogelijkheden. In dit artikel bekijken we de nieuwe ShoeCase van LG.

De nieuwe LG Styler ShoeCase is het perfecte accessoire voor je limited edition sneakers. Gericht op serieuze sneakerheads, heeft de LG Styler ShoeCase transparante panelen waarmee je je geliefde sneakers op een moderne en futuristische manier kunt laten zien.

Eigenschappen

  • 360 Bewegingscontrole
  • Mobiele app
  • Vochtigheidscontrole
  • UV bescherming
  • Ventilatie & Verlichting
  • Modulair & Stapelbaar

Sneakerheads

Met de toenemende aantrekkingskracht van designer, luxe en limited-edition schoenen bleek uit onderzoek van LG dat sneakerheads baat zouden hebben bij een product waarmee ze hun sneakers niet alleen beter zichtbaar kunnen maken, maar ook de best mogelijke zorg kunnen geven. De LG Styler ShoeCase met heldere panelen is een ruimtebesparende oplossing voor het opbergen en tonen van schoenen.

Dit apparaat houdt de schoenen niet alleen veilig tegen vocht en UV-licht, dat verkleuring kan veroorzaken, maar heeft ook functies zoals een 360 graden draaiplateau en een modulair ontwerp waarmee tot vier koffers op elkaar gestapeld kunnen worden. Dit is een geweldige manier voor sneaker fanaten om hun favoriete paren te laten zien.

Om schoenverzorging handiger te maken, zijn LG Styler ShoeCase en ShoeCare toegankelijk via de ThinQ app voor een reeks diensten. De app geeft gebruikers de mogelijkheid om de Styler ShoeCase en ShoeCare op afstand te bedienen en te observeren. Daarnaast werkt LG samen met enkele lifestyle-merken om extra functies en mogelijkheden toe te voegen aan de schoenverzorgingslijn, die beschikbaar worden gesteld via het Upgrade Center van de ThinQ-app.

Volgens Lyu Jae-cheol, President van LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company, bieden de Styler ShoeCase en ShoeCare een uitgebreide schoenverzorgingsoplossing voor het hygiënisch reinigen, opbergen en showen van schoenen. Deze innovatieve producten, samen met hun gebruiksvriendelijke ontwerp en geavanceerde technologie, zijn de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betere manier om hun schoenencollectie te beheren. LG blijft zich inzetten voor het leveren van waarde en gemak aan haar klanten.