Skip to main content

Als je aan Indonesië denkt, dan denk je waarschijnlijk al snel aan lekker eten. Maar dat er nog veel meer lekkers vandaan komt dat willen we je laten zien met de prachtige foto’s van Putri Cinta.

Wat heb je tegenwoordig nodig om succes te bereiken als model? Moet je 1.80 zijn? Is het simpelweg hard werken? Putri Cinta laat zien wat het geheime ingrediënt is: schoonheid.

Putri Cinta uit Indonesie

Putri Cinta is geboren op het eiland Java in Indonesië maar verhuisde in 2017 naar Bali. Op Bali begon ze met modellenwerk, maar na een fotoshoot voor Playboy in 2018 kwam ze pas echt in de picture. Sindsdien werkte ze ook met bekende merken als MetArt, Watch4Beauty, en StasyQ.

Putri Cinta is 155 cm lang, maar haar borstomvang van 86 cm staat hier tegenover. Ze heeft hard aan de weg getimmerd als model en heeft meer dan 500 duizend volgers op Instagram. We hebben het hier over een Indonesische schoonheid met ontzettend veel volgers terwijl ze nog maar enkele jaren actief is op social media. Fotografen zien haar donkere en zachte huid als exotisch, waardoor ze ideaal is voor fotoshoots.

De jonge Putri werkt onder andere als ambassadeur voor de lingeriemerken Bluebella Lingerie en The Naked Tiger, waar ze bikini’s en lingerie promoot. Ze heeft ook een eigen website en je kunt haar vinden op OnlyFans.

Ze is erg op haar privacy gesteld en deelt weinig over haar persoonlijke leven. Ze houdt van koken, sporten en in haar vrije tijd naar feestjes of naar het strand gaan. Ze heeft geen relatie. Het vermogen van Putri Cinta wordt geschat op ruim 1 miljoen.