Skip to main content

Altijd al gedroomd om hiphop producer te worden? Met dit apparaat kun je beats creëren op de bank, in bed of in het vliegtuig. Eigenlijk gewoon op elke denkbare plek, want hij werkt op 2 AA batterijen. Het lijkt op een rekenmachine of een stuk speelgoed, maar toch kun je er echt een goede productie mee maken. En hij is ook nog hartstikke betaalbaar. Wat wil je nog meer?

Een aanrader voor elke beginnende of gevorderde producer

Deze compacte sampler kun je overal mee naartoe nemen. Ben je onderweg en heb je even wat tijd over? Dan haal je hem tevoorschijn en maak je een beat. Er staan veel tutorials op Youtube dus binnen no time weet je hoe dit apparaatje werkt. Hij kost op dit moment zo’n 90 euro en voor dat geld heb je dan ook echt een (superkleine) sampler om muziek mee te maken.

Geen speelgoed

De PO-33 K.O! is een fantastische sampler/synthesizer die minstens net zo veel kan als samplers die 2 keer zo duur zijn. Superleuk om mee te nemen op reis, maar ook thuis of in een kleine studio. Er zijn ook veel verschillende cases te koop voor de K.O. en daarmee voelt hij wat steviger aan. Het is echt een superleuk hebbedingetje en superhandig om je creatieve hiphop momenten mee vast te leggen.