Skip to main content

Hoewel sommigen misschien zeggen dat een sixpack niet zo belangrijk is als andere eigenschappen, kan het voor veel vrouwen toch wel een turn-on zijn. Laten we eens kijken hoeveel vrouwen een sixpack belangrijk vinden en waarom het voor vrouwen opwindend is om een man met een afgetraind lijf te zien.

Wat vinden vrouwen van een sixpack?

Als het om een sixpack gaat, vinden de meeste vrouwen dat aantrekkelijk. een strakke buik is iets dat vrouwen aantrekkelijk vinden. Verder laat een sixpack zien dat de man zijn lichaam verzorgt en bereid is er werk in te steken. Veel vrouwen vinden dit aantrekkelijk.

>> Bekijk hier het ultieme sixpack protocol

Het ideale mannelijke lichaamstype moet natuurlijk met een korreltje zout genomen worden omdat het van persoon tot persoon verschilt. Sommigen houden van een grote borstkas, terwijl anderen liever een paar stevige armen willen. Niettemin zijn typisch gesproken sixpacks altijd aantrekkelijk.

Het ideale mannenlichaam in de ogen van een vrouw

Als het gaat om het ideale lichaamstype voor mannen, geven vrouwen meestal de voorkeur aan een man die gespierd is en een six-pack heeft. Dit kan zijn omdat ze het opwindend en sexy vinden. Bovendien kan het hebben van een sixpack een man dominanter en krachtiger doen lijken. Wel moet gezegd worden dat vrouwen het minder belangrijk vinden of een man een sixpack heeft als het gaat om een relatie voor langere tijd. Sixpacks doen het vooral goed bij een one-night stand. Zodra een vrouw verliefd wordt en je een relatie aan gaat dan worden andere zaken steeds belangrijker. Verder vinden vrouwen ook veel andere dingen aantrekkelijk aan man.

Hoe kun je een sixpack ontwikkelen

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je een sixpack kunt ontwikkelen. Je kunt diëten, of meer gaan bewegen/sporten. Hoe dan ook, je zult een negatieve energie balans moeten creëren. Op deze manier krijg je minder calorieën binnen dan je nodig hebt en dit zal lijden to vetverbranding. Wat dieet en lichaamsbeweging betreft, zul je gezond moeten eten en kun je bijvoorbeeld aan cardio en gewichtheffen gaan doen. Een handige manier om gewicht te verliezen is IIFYM.