Skip to main content

Je loopt in je joggingbroek zonder onderbroek over straat en ziet een dame die roept om aandacht. Hoe versier je haar? Dit is een lastige, maar er zijn wat tips die je op weg kunnen helpen als je een vrouw op straat wilt versieren. Je moet altijd zelfvertrouwen hebben en zeker zijn van wat je wilt. Wees zelfverzekerd als je haar benadert en wees niet bang om een gesprek aan te gaan!

Een vrouw versieren op straat met zelfvertrouwen

Als het gaat om vrouwen oppikken op straat, is zelfvertrouwen de sleutel tot succes. Je moet zeker zijn van wat je wilt en dat zelfvertrouwen uitstralen als je haar benadert. Als je doet alsof je haar niet wilt of als je te verlegen bent, zal ze je waarschijnlijk gewoon negeren of weglopen.

Dus, hoe ga je te werk om een vrouw met zelfvertrouwen te benaderen? Het kan moeilijk zijn, maar gelukkig zijn er een paar dingen die je kunt doen om te helpen. Ten eerste, zorg ervoor dat je lichaamstaal open en vriendelijk is. Houd je houding recht en kijk haar in de ogen als je met haar praat. Glimlach en wees opgewekt – laat haar weten dat je in haar geïnteresseerd bent.

Begin een gesprek en wees zelfverzekerd in wat je zegt

Om succes te hebben is het eerste wat je doet een gesprek met haar beginnen. Ze kan eerst aarzelend zijn, maar vraag voorzichtig naar haar naam en misschien wat ze die dag aan het doen is. De volgende stap is ervoor te zorgen dat je zelfverzekerd bent in wat je zegt. Vraag dan of je met haar mee mag lopen, en vertel je eigen naam. Vermeld onderweg hoe leuk het is dat ze tijd heeft kunnen maken voor dit geweldige gesprek!

Maak haar aan het lachen! Humor is altijd goed om een vrouw te versieren op straat

Een van de beste manieren om een vrouw zich rond jou op haar gemak te laten voelen is haar aan het lachen te maken. Een goed gevoel voor humor is altijd aantrekkelijk, dus gebruik het in je voordeel! Wees grappig en charmant als je met haar praat. Als je haar aan het lachen kunt maken, zal ze je in een ander licht gaan zien en misschien eerder geneigd zijn tijd met je door te brengen.

Stel vragen en luister als ze ze beantwoordt (en onderbreek haar niet!)

Als het gaat om het verleiden van een vrouw op straat, is het belangrijk te onthouden dat je haar vragen stelt en aandachtig luistert terwijl ze die beantwoordt. Onderbreek haar niet en probeer het gesprek niet over te nemen – laat haar praten! Zo zal ze zich gewaardeerd en belangrijk voelen.

Zorg ervoor dat je ook belangstelling voor haar toont door vervolgvragen te stellen. Zoek uit wat ze wel en niet leuk vindt, en vraag naar haar hobby’s en interesses. Door haar beter te leren kennen, zul je een band kunnen scheppen die tot iets meer kan leiden.

Raak haar arm aan terwijl je praat om lichamelijke spanning op te bouwen

Gebruik je hand om haar arm aan te raken terwijl je praat. Dit heeft het effect dat je langzaam lichamelijke spanning opbouwt en kan de stemming zetten voor meer contact. Het is aangetoond dat vrouwen vaak beter reageren op lichte aanrakingen nadat ze gepraat hebben.

Gepaste aanrakingen zijn altijd een goed idee als je een vrouw op straat wilt versieren!

Vergeet niet dat oogcontact ook belangrijk is! Je wilt zeker weten dat ze weet hoe geïnteresseerd je in haar bent door tijdens het praten in haar ogen te kijken en goed te luisteren naar wat ze zegt.